İntensiv Alman dili kursları

Tarix: 15-02-2017, 10:31  |  Baxılıb: 9438

İntensiv Alman dili kursları Alman dilində Beynəlxalq Sertifikat İmtahanlarına hazırlıq
Almaniyada və Alman dilində danışan ölkələrdə təhsil almaq üçün.
Intensiv Alman Dili Kursları SİZLƏRƏ aşağıdakı xidmətləri təklif edir:
1. Almaniyada və Avstriyada təhsil almaq üçün Beynəlxalq Sertifikat İmtahanına hazırlıq
2. A1, A2, B1, B2, C1, TestDaF kursları
3. Almaniyada Rezidenturaya – Aprobasiya imtahanına hazırlıq
4. İngilis, Fransız, İtalyan, Rus dillərində hazırlıq kursları
5. Uşaq Dil Mərkəzi – Biene Maya

Alman dili kursları 2003 – cü ilin oktyabr ayından fəaliyyət göstərir. Odlar Yurdu Universiteti ilə Almaniyanın Ziqen Universiteti arasındaki qarşılıqlı əməkdaşlıq çərçıvəsində alman dili kursalrı uğurla fəaliyyət göstərir. Kurslarımızda müxtəlif universitetlərin tələbələri və Almaniyanın müxtəlif şirkətləri ilə əməkdaşlıq edən şirkətlərdə çalışan iş adamları iştirak edir. İştirakçıların əsas məqsədi kursu uğurla başa vurmaq və beynəlxalq sertifikat imtahanını verib xaricdə təhsillərini davam etdirməkdir. Kurslarımızı bitirən minlərlə tələbə hal – hazırda Almaniyanın və Avstriyanın müxtəlif şəhərlərində təhsil alır və yaxud həkim kimi fəaliyyət göstərirlər.

Almaniyanın universitetlərində və kolleclərində alman dilində təhsil ödənişsizdir. Digər xarici dövlətlərdən fərqli olaraq alman dilini öyrənməklə yüksək təhsilə yiyələnirsiniz. Bu isə xaricdə təhsil almağın ən üstün cəhətidir.
Kurslar həftədə 3, 4 və 5 dəfə olmaqla keçirilir. Qruplarda tələbə sayi 10-12 nəfər,
Dərs saatları, 9: 30, 15: 00, 16: 30, 18: 30, dərslər 2 saat və yaxud tələbə sayından aslı olaraq 3 saat davam edir.
Kursun müddəti intensiv qruplarda 10 ay , qeyri –intensiv qruplarda isə 2 il müddətinə qədər davam edir. Dərs materialları Almaniyadan gətirilir. Tədris zamanı bütün müasir metodlardan istifadə olunur. Dərslər A1,A2,B1,B2, C1 (Höte sertifikat imtahanı) və TestDaF imtahanlarına hazırlıq üzrə aparılır.
Kursda fəaliyyət göstərən müəllimlər Almaniyada təhsil alıblar və yaxud Almaniyada dəfələrlə kurs keçiblər.

Almaniyada Rezidentura - APROBASİYA, Tibb dərsləri alman dilində
Alman dilinin tədrisindən başqa kursalrımızda almaniyada tibb universitetini bitirmiş mütəxəssis tərəfindən Tİbbi Alman dili dərsləri tədris olunur. Bu dərslərin köməyi ilə tibb universitetində təhsil alan tələbələr və klinkalarda işləyən həkimlər Almaniyada heç bir çətinlik çəkmədən həkim kimi işləyə bilərlər. 2012 ci il tarixdən Almaniyada həkim kimi işləmək istəyən xarici vətəndaşlar ixtisasdan alman dilində imtahan ( APROBASİYA- REZİDENTURA) verməlidirlər.Yalnız bu imtahanı verdikdən sonra Siz Almaniyada həkim kimi işləmək statusunu ala bilərsiniz. APROBASİYA imtahanına hazırlıq dərsləri kurslarımızda keçirilir.
Kursun müddəti : dərslər həftədə 3 dəfə 2 saat olmaqla aparılır.Uğurlu imtahan vermək üçün Sizlərə lazımı dəstək göstərilir.
Alman dilini öyrənmək Sizlərə akademik fəaliyyətinizdə,elmi mübadilədə və azərbaycanda fəaliyyət göstərən alman şirkətlərində işləmək üçün böyük dəstəkdir.
Dərslər il ərzində, fasiləsiz aparılır. Dərsin gedişatı zamanı bütün müasir metodlardan istifadə edilir.

Alman dilini öyrənməklə SİZ gələcək karyeranızda əhəmiyyətli uğurlar qazanacagsiniz. ALMAN DİLİNİ BİZİMLƏ ÖYRƏNİN!!!

Odlar Yurdu Universiteti, İntensiv Alman Dili Kursları, Otaq 313
Tel: 0124658527, 0502290050, 0502006628