Biene Maja Uşaq Dil Mərkəzi

Tarix: 15-02-2017, 10:34  |  Baxılıb: 2138

Biene Maja Uşaq Dil Mərkəzi Biene Maja Uşaq Dil Mərkəzi Biene Maja Uşaq Dil Mərkəzi

Dəyərli dostlar, Biene Maja uşaq dil mərkəzində dərslərə Oktyabrın 3-dən Odlar Odlar Yurdu Universitetində start verilib. Dərslərmiz Alman mütəxəssislər və ixtisaslaşmış yerli kadrların valideynlərlə sıx əməkdaşlığı vasitəsiylə həyata keçirilir. 3-13 yaşlı iştirakçılarımızla həftədə iki dəfə 2 saat məşğələlərimizdə əsas məqsədimiz məktəbəqədər olan yaşda körpələrimizi alman dili vasitəsiylə ünsiyyətə alışdırmaq, məktəblilərdə alman dilinə həvəs yaratmaq, alman dilini zövq olaraq öyrənməyi aşılamaqır. Fəaliyyətimiz: rəsm və əl işləri, təbiət və ətraf mühitin dərk olunması, sağlam qidalanma, kiçik və böyük motor hərəkət bacarıqlarının öyrədilməsi, ritm duyğusunun inkişafı, ünsiyyətə alışdırmaq, davranış qaydalarının aşılanması, müvazinət üçün fiziki məşğələlər və teatr quruluşundan ibarətdir. Dərslər alman dilində keçirilir və usaqlarda kiçik yaşlardan alman dilinə həvəs yaradılır. Tələbat olduğu halda hazırlıq günlərinin sayını artırmaq olar.
Hər birinizi bizimlə görməyə şadıq!

Ünvan: Odlar Yurdu Universiteti
Bakı şəh., Azərbaycan