Almaniyada Rezidentura- Aprobasiya

Tarix: 15-02-2017, 10:34  |  Baxılıb: 2854

Almaniyada təhsil almaq istəyən , tələbələrin və həkimlərin nəzərinə:
Azərbaycanda ilk dəfə, Rezidentura
APR0BASİYA İmtahanına Hazırlıq Kursları
Əziz Tələbə və Həkimlər nəzərinizə çatdırmaq istəyirik ki, Azərbaycanda ilk dəfə Aprobasiya- Residentura İmtahanına Hazırlıq Kursları bu sahə üzrə ixtisaslaşmış mütəxəssisin köməyi ilə fəaliyyətə başlamişdir. Hazırlıq Kursları ilə maraqlanan şəxslər bizimlə əlaqə saxlasınlar. Dərslər alman dilində keçiriləcəkdir. İştirakçilardan alman dili biliklərinin B1 səviyyəsində olması tələb olunur. İnanırıq ki, Azərbaycanda təhsil sahəsində uğur qazanan layihələrdən biri olacaqdır.
Almaniyada Rezidentura - APROBASİYA, Tibb dərsləri alman dilində

Alman dilinin tədrisindən başqa kursalrımızda almaniyada tibb universitetini bitirmiş mütəxəssis tərəfindən Tİbbi Alman dili dərsləri tədris olunur. Bu dərslərin köməyi ilə tibb universitetində təhsil alan tələbələr və klinkalarda işləyən həkimlər Almaniyada heç bir çətinlik çəkmədən həkim kimi işləyə bilərlər. 2012 ci il tarixdən Almaniyada həkim kimi işləmək istəyən xarici vətəndaşlar ixtisasdan alman dilində imtahan ( APROBASİYA- REZİDENTURA) verməlidirlər.Yalnız bu imtahanı verdikdən sonra Siz Almaniyada həkim kimi işləmək statusunu ala bilərsiniz. APROBASİYA imtahanına hazırlıq dərsləri kurslarımızda keçirilir.
Kursun müddəti : dərslər həftədə 3 dəfə 2 saat olmaqla aparılır.Uğurlu imtahan vermək üçün Sizlərə lazımı dəstək göstərilir.

Alman dilini öyrənmək Sizlərə akademik fəaliyyətinizdə,elmi mübadilədə və azərbaycanda fəaliyyət göstərən alman şirkətlərində işləmək üçün böyük dəstəkdir.
Dərslər il ərzində, fasiləsiz aparılır. Dərsin gedişatı zamanı bütün müasir metodlardan istifadə edilir.

Alman dilini öyrənməklə SİZ gələcək karyeranızda əhəmiyyətli uğurlar qazanacagsiniz. ALMAN DİLİNİ BİZİMLƏ ÖYRƏNİN!!!

Odlar Yurdu Universiteti, İntensiv Alman Dili Kursları, Otaq 313
Tel: 0124658527, 0502290050, 0502006628