"DSH" İntensiv Alman Dili Kursları

Tarix: 15-02-2017, 10:36  |  Baxılıb: 1390

"DSH" İntensiv Alman Dili Kursları Odlar Yurdu Universiteti ilə Siegen Universiteti arasında əməkdaşlıq çərçivəsində DSH – imtahanına hazırlıq məqsədilə 9 aylıq intensiv alman dili kursları Almaniya Universitetlərində təhsil almaq üçün DSH ( beynəlxalq) Dil Sertifikatı verir. Bu kurslar 2003 – cü ilin Oktyabr ayından fəaliyyətə başlayıb və artıq 10 ildir ki, uğurla davam edir. Bu müddət ərzində 1000 nəfərdən çox tələbə və iş adamı kurslarda iştirak etmiş, imthan vermiş və yüksək nəticə göstərən şəxslər sertifikat almışdırlar . Hal – hazırda kursu başa vuran tələbələrdən 55 nəfəri Almaniya dövlətində Siegen Universitetində müxtəlif ixtisaslar üzrə təhsil alır. Kursun iştirakçıları Respublikamızın müxtəlif universitetlərində təhsil alan tələbələr və Almaniyanın müxtəlif şirkətləri ilə əməkdaşlıq edən şirkətlərdə çalışan iş adamlarıdır.